bugün

entry'ler (4396)

öznur çalık

Katar emirinin elini sikmamis. Hahahahah ulan katar emiri bile sasirmistir amk bizden daha orta dogulular diye.

mobox

Ustteki arkadas senin kod kabul gormedi bilgin olsun.

Siradan devam leydiyz end centilmini.

Kod: 6321336

gitcoin

birkac gun once 3 kat falan artti saniyorum. ortalamam 8-9$ bir sey, hala elimde tutuyorum. 150$dan once satmam. web3 var olacaksa bu platform sayesinde var olacak.

ben devletin içindeyim senin için işlem başlatırım

Sikmek lazim gelen teyze.

vajina kokusu

Hahhaah abi nesquik tavsani gibi yalarim ne demek ya ahhahaha.

akp li mücahit birinci nin taciz ifşası

Ulan basliga 2. Kez giriyorum, dar am misin nasil bi soru ya hahahahahah. Abi kimlerin yoneticilik yaptigi ulkede yasiyoruz ya.

türkiye amerika nın kuklası değildir

Valla turkiye mi bi yola giriyor, yoksa yol mu turkiyeye giriyor anlarsiniz yakinda. Ayrica su tum dunya bize karsi sanrisini da birakin amina koyayim ya. Kimsenin sikinde olmayip, havasindan gecilmeyen kezbanlar gibisiniz.

akp li mücahit birinci nin taciz ifşası

Olm bu ne ya hahah. Bi yandan kesin bu sahte diyorsun, normal bir insan boyle yazmaz cunku. Sonra aklina muco geliyor, kesin dogru diyorsun.

kül

En mutlu aninda dinlesen bile agzina sican bir sarki. Tarifi zor seyler hissediyorsun.

geçinemiyorum diyen gebersin

Kimse de su orospu evlatlarina sen ne diyorsun anasini siktigim demiyor ya. Bu adamlara guzellikle laf anlatmaya calisiyorlar hala.

garibanlar 75 kuruşa bayat ekmeği alıyor

Su millete taze ekmek bile yedirtmiyorlar yazik be yazik. Bunu mu hakediyor bu ulkenin insanlari.

boji

Hayvani siyasi malzeme yapan zaten kim belli. Ustune hayvana iftira atanlar da belli. Bsbnin ne sucu var aq. Ha soyle bi sey var, bu kopek epey iri kiyim. Ve bazi paylasimlarda ciddi olmasa da insanlari zor durumda biraktigi belli. Bence de hem kopegin gelecegi icin (kopege iftira atan hirsindan olurebilir de) hem de vatandasin kalabilecegi olasi zor durumlarin onune gecmek icin bence de artik seyahat etmese iyi olur.

libyada esir olan 7 türk vatandaşının kurtarılması

Kurtarilmalari cok guzel de, libyadan 7 tane siradan vatandasini 2 yilda anca alabilmek de ne bileyim. Ben mi yanlis dusunuyorum.

ps5 alamıyor diye akp ye oy vermemek

Ulan kamil, 10 yil once sen yine almanya kadar uretmiyordun, ama laptop almak icin aylarca bekliyor muydun. Her gun kotuye gidiyor muyuz gidiyoruz. Bunu gormenize ve hatta direkt yasamaniza ragmen hala apir sapir nasil konusuyorsunuz anlamiyorum.

ps5 alamıyor diye akp ye oy vermemek

makarnaya oy verene laf etmiyorsun, adam ps5 alamayinca sorun yapmasina mi laf ediyosun. Hepi topu 60 yil yasiyoruz, elin adaminin siradan aktivitelerini yapmak icin aylarca bekliyor lan bu milletin insanlari. tek bi defa et yiyen aile var koskoca yil icinde. siz bunu mu reva goruyosunuz millete de sikayet edince laf ediyorsunuz.

koltuğa bok süren adamın desteklediği parti

Olm salla partiyi ya, hangi akil cebinde bok gezdirip bir kopege iftira attirir ya. adama yaptigi isten daha alcakca laf edemiyorum. Dusun yaptigini.

şükret biraz ekonomi çok iyi

adamin bi bok yaptigi yok ki. 3 kurus para kazaniyor. faturalari oduyor, sonra kalani da hanima veriyor. hanim artik o parayla ayi nasil getirmis umrunda degil. kadin her aksam zor bela evine yemek pisiriyor, bu orrrrospu cocugu da eve gelince ac kalmiyor ekonomi guzel diyor iste. sorsan en son ne zaman biftek yedin diye hatirlamaz amina koydugumun salagi. sonunda ikisinin de hala akabeye verecek olmalari ise insana kendini siktirir cidden. akillanmiyorlar amk.

bojinin koltuğuna bok süren akpli

hahaha olm bu kadar alcalinmaz ya. cebinde bok gezdirmek nedir ya hahahah amina koydugumun salaklari. bunlara 50 lira fazla ver, o boku yerler. anasi sikismisler.

siyasal islamın köpek bokundan medet umması

olm oha yaaa, nasil bir kafa lan bu cebinde bok gezdirip bir kopege iftira atacak kadar alcaliyorsun. ulan cebindeki boktan bile degersizsin orospu cocugu.

bu dolar kurunda teknoloji almak

Dun apple watch 3 acmistim sabah hepsiburadadan, aylardir kararsizdim almak konusunda. Dedim alayim ya sikerler. Sabah 12de falan actim 2099du, sonra araya bi seyler girdi, aksam sayfayi yeniledim 2299 olmus amk.